Mød Rune Eriksen - Hegnsinspektør

Skabe overblik, gennemgå krav og afdække sikringsbehov

Rune Eriksen er 33 år og har været ansat i KIBO Sikring siden 2019.

Rune er hegnsinspektør og inspicerer hegn i Midt-, Øst- og Nordjylland. Han kommer derfor vidt omkring i det jyske og besøger både børnehaver, vandværker, havne og diverse virksomheder på daglig basis.

”En typisk arbejdsdag for mig indeholder besøg hos kunder, der har udfordringer med deres låger eller hegn. Her er det min opgave at skabe overblik over skaden for kunden ved at gennemgå deres lokation og komme med løsninger til netop deres sikringsbehov, krav og bekendtgørelser.”

Hvis du spørger Rune, hvad han bedst kan lide at arbejde med, svarer han:

”At blive udfordret af kunden og udføre de mere krævende opgaver. Det kan være at gennemgå deres hegnslinje og være opmærksom på, hvad der er i jorden og vide, hvilken type hegn, der passer dertil.”

”For de fleste er hegn bare noget, som er der, og så tænker man ikke mere på det. Sådan burde det ikke være. Der ligger mange tanker bag et hegn, og der er meget, man skal være opmærksom på både inden og efter montering. Det hjælper jeg med at afklare.”

Fritid: Fuldtidsfar og oldboys fodbold
Som far til to piger bliver Rune holdt godt i gang og bruger meget tid sammen med familien hjemme i Herning. Han er en sportsentusiast og har altid spillet fodbold på et seriøst niveau. Nu er fodboldkarrieren skiftet ud med hegn, oldboys og 3. halvleg.

Hvordan er KIBO som arbejdsplads?

”KIBO er en rigtig god arbejdsplads, hvor man har mange berøringsflader, lytter til hinanden og kan sparre på tværs. Det er vigtigt, når man som mig er meget alene på landevejen til daglig. Jeg oplever også at have mange kompetente kolleger, der kan udfordre én i hverdagen og sætte niveauet for KIBO som sikringspartner højt.”


Hvilke ord vil du bruge til at beskrive KIBO?

Familiær, kompetente kolleger og en flad struktur. Selvom du er ny i KIBO, er der ikke langt fra at drøfte idéer med ledelsen og få ansvar og indflydelse på egne opgaver. Det er rigtig fedt, synes jeg.”

Skal Rune gennemgå dit hegn eller finde den bedste sikringsløsning til dig? Eller vil du vide mere om at være hegnsinspektør i KIBO Sikring, kan du kontakte ham på re@kibo.dk.