Elektronisk overvågning - sikring af højeste kvalitet

 

Elektronisk overvågning dækker over peritmetersikring, kameraovervågning, adgangskontrol og alarmanlæg. Alle typer af produkter kan leveres som simple stand alone-løsninger som komplekse integrerede løsninger.

Elektroniske overvågningsprodukter registrerer og/eller alarmerer ved uønskede hændelser på et område eller i en bygning. De har som oftest en præventiv effekt, men afholder ikke som sådan fysisk nogen fra at begå kriminalitet.  Derfor fungerer elektronisk overvågning typisk som et supplement til den mekaniske sikring. I andre tilfælde fungerer den også som en selvstændig sikringsløsning, fx indbrudsalarm. 

Skræddersyede løsninger med fremtid

Uanset dit udgangspunkt kan du være sikker på, at KIBO Sikring sammensætter den sikringsløsning, der passer lige netop til dit behov. Samlebåndsløsninger eksisterer ikke i vores verden, for vi mener det seriøst, når vi siger, at vi er her for at passe på dig og dine værdier. 

Som kunde i KIBO Sikring er du garanteret fremtidssikrede sikringløsninger, hvor kun de mest avancerede og allernyeste teknologier er anvendt. Enkle såvel som komplekse anlæg projekteres og installeres altid af professionelle og certificerede medarbejdere, der besidder den nødvendige know-how for at kunne skræddersy den optimale sikringsløsning til dig.

Certificeret totalleverandør og 360 graders sikringspartner

Som totalleverandør kan KIBO Sikring hjælpe dig med både rådgivning, levering, opsætning og service inden for elektronisk overvågning, mekanisk sikring og mobilsikring. Kort sagt, vi kan hjælpe dig med alle dine sikringsbehov - det er derfor, vi kalder os for 360 graders sikringspartner. 

KIBO Sikring er naturligvis ISO 9001-certificeret AIA-, ITV- og ADK-installatør. Derudover er vi certificerede i henhold til de krav, som er udarbejdet af hhv. SikkerhedsBranchen, Tekniq, Finansrådet, Politimesterforeningen, Det kriminalpræventive Råd samt Forsikring & Pension.

Herunder kan du læse mere om de forskellige sikringsmetoder inden for elektronisk overvågning.

Mekanisk Sikring

Mekanisk Sikring

Læs om alt inden for hegn, porte, låger, bomme, pullerter, rækværker og rotationslåger

Elektronisk Overvågning

Elektronisk Overvågning

Læs om TV-overvågning (ITV), adgangskontrol (ADK) og indbrudsalarmer (AIA)

Service & Beredskab

Service & Beredskab

Læs om vores forskellige serviceaftaler, og vælg en aftale, der matcher lige netop dit behov

Mobilsikring

Mobilsikring

Læs om vores mobile sikringsløsninger

Stort udvalg inden for hegn, porte, låger, bomme, rækværker, pullerter og rotationslåger

Mekanisk Sikring

Simple og komplekse løsninger inden for ITV, ADK, AIA og elektronisk perimetersikring

Elektronisk Overvågning

Vores mobilsikringskoncept er skræddersyet til situationer, hvor der er behov for midlertidig afgrænsning.

Mobilsikring