Elegante balusterhegn fra KIBO Sikring

- når sikring og æstetik går hånd i hånd

Balusterhegn

Balusterhegn er hegn, der både sørger for at sikre værdier og samtidig opretholder en pæn facade.

Hegn med balustre benyttes ofte fx ved en ambassade, en station, omkring en park eller ved kontorer og virksomheder, der ligger ud til gaden.

Kontakt os og hør nærmere

Vores balusterhegn er dekorative hegn af høj kvalitet, der samtidig har et højt sikringsniveau. Alle vores balusterhegn har lang levetid og lave omkostninger i forhold til vedligeholdelse.

Vil tilbyder tre typer balusterhegn:

Balusterhegn er også kendt som palisadehegn og elementhegn.

Balusterhegn er et kraftigt og elegant hegn

Sikkerheden står selvfølgelig i første række. Vææger du et balusterhegn får du foruden et solidt og kraftigt hegn også et flot og elegant hegn, der sørger for et godt førstehåndsindtryk, hvis det bruges som facadehegn.

Balusterhegn, der også kaldes et elementhegn, benyttes pga. sit elegante udtryk ofte i forbindelse med facader eller virksomheder, der ligger ud til gaden.

Fleksibel i forhold til valg af port

Har du brug for en port til dit balusterhegn, har vi et bredt udvalg af skydeporte og låger, der kan leveres med forskellig typer af automatik.

Vi designer porte, som kan matche alle behov i industrien, det offentlige samt ved virksomheder i alle størrelser.

En skydeport er en ideel løsning, hvis arealet foran porten er for småt til eksempelvis en svingport, eller hvis en bakke forhindrer brugen af dobbeltfløjede porte. Er pladsen for trang til at en skydeport kan glide langs hegnet, kan du også vælge en foldeport, som kræver væsentligt mindre plads end en skydeport.

Eventuelle låger og porte kan leveres med gitterudfyldning og farve, der matcher balusterhegnet. Kontakt os og hør nærmere.

Lad os tage en snak om dine sikrings­behov

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os – uanset om det drejer sig om et konkret tilbud eller blot rådgivning.

Kontakt kundeservice

phone+45 70 10 70 77

mailkibo@kibo.dk

Kontakt kundeservice

Bliv ringet op
 

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up