Droneinspektion - giv sikkerheden vinger

Droneinspektion er en serviceydelse, der er relevant for alle der vil spare tid og mandetimer, og hvis perimeter skal være hermetisk lukket.

Dronesikring giver højkvalitets videomateriale, som kan bruges til grundig dokumentation for at perimetersikringen monitoreres og vedligeholdes tilstrækkeligt.

Dokumentationen kan også bruges til audits - og gør det meget lettere at inspicere hegn på steder, hvor det er svært eller umuligt for personer at tilgå; for eksempel tæt bevoksede områder, havet eller i moser. Det kan også bare være, at det er et stort område, der skal inspiceres - så er det nemmere med drone. 

Close-up af fletvævshegn

Fordele ved inspektion med drone

Videomateriale

til dokumentation for vedligehold og monitorering af perimetersikring.

drone-video

Billeddokumentation

Med GPS-koordinater ved hver skade. 

responsive-design-image

Grundig dokumentation

til kunden som kan bruges ved audits.

certified-certificate

Vores dronepiloter ved, hvad de gør

Dronepiloter hos KIBO er grundigt uddannede i kommerciel droneflyvning. Det kræver både teoretisk og praktisk uddannelse at flyve erhvervsmæssigt i Danmark.

Det teoretiske handler selvfølgelig om droneteknologi generelt, men også hvordan man forebygger havarier og reagerer i specifikke situationer. Samtidig er vores dronefører skolet i alt det planlægningsmæssige i forbindelse med drone operationer: Luftfartslovgivning, meterologi, kortlære, risikoanalyse og meget mere.

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen kræver, at droneførere har en gyldig ansvarsforsikring til erhverv, der dækker de skader som dronen kan forvolde på tredjepart. Det har vi naturligvis.

Se videoen - sådan foregår inspektion med drone. 

Download brochure

Klik på brochuren for at læse mere om service & beredskab. 

Lad os tage en snak om dine sikrings­behov

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os – uanset om det drejer sig om et konkret tilbud eller blot rådgivning.

Kontakt kundeservice

phone+45 70 10 70 77

mailkibo@kibo.dk

Kontakt kundeservice

Bliv ringet op
 

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up