Lej sikringsløsninger til dit event. Sammen med RF Experience, GODIK og Stratum sikrer vi dit event før, under og efter afvikling.
KIBO Sikring hjælper med sårbarhedsvurderinger, især i forbindelse med afviklingen af både store og små events.
Vores mobile overvågningsløsning er ideel til midlertidig overvågning af et område, f.eks. i forbindelse med sikring af covid-testcentre, -vaccination, o.lign.
Vores mobilport er flytbar og er ideel til midlertidig sikring eller hvis der er sket en skade eller indbrud på din eksisterende port. Porten kan leveres og installeres hurtigt.
Betonbarrierer til afspærring af veje, stier, åbne arealer m.m. Ideelle til afspærring ifm. events.
KIBOX indeholder op til 50 m hegn med en højde på op til 200 cm. Hegnet er enkelt og hurtigt at sætte op, og KIBOX er derfor det optimale alternativ til mobilhegn.
Vi har leveret et mobilt bomanlæg til podningsklinikken for Coronavirus ved Regionshospitalet Horsens.
Vores mobile overvågningsløsning er ideel til midlertidig overvågning af et område, f.eks. byggepladser, havne, festivaler, store sportsbegivenheder o.lign.
KIBO Commercial Barrier gør det muligt at skabe barrierer i præcis den form og i det udtryk, du ønsker. Barrieren fyldes med vand og øger hurtigt vægten fra 100 kg til 1000 kg.
Under den store udvidelse af Københavns Lufthavn leverede KIBO Sikring en mobilport for at skabe sikkerhed samt adgangskontrol til byggepladsen.
Vi arbejder tæt sammen med RF Experience som bl.a. har ansvaret for Roskilde Festival og mange andre store events i Danmark. Læs, hvordan vi sammen kan hjælpe dig med at håndtere de nye rammer for forsamlinger.
Vi tager dig i hånden og guider dig gennem alle de elementer, der sørger for, at du får et sikkert event. Læs mere om event-sikring og se vores cases.
Den mobile brandstander egner sig til områder, hvor der er fare for brand. Eksempelvis i forbindelse med camping, på byggepladser eller til udendørs arrangementer som festivaler.
Event-Defender er en certificeret køretøjshindring, som stopper et køretøj på 7,5 tons ved en hastighed på 55 km/t. Dermed er Event-Defender én af de absolut mest effektive mobile sikkerhedsforanstaltninger på markedet.
Vores Portable Barrier kan sættes op i løbet af 15 minutter.
Brug vores mobile road blocker, når du har brug for en midlertidig blokade for at stoppe og kontrollere den kørende trafik langs en vej.
Commercial Barrier er designet til sponsorsamarbejder. Barrieren fyldes med vand og øger vægten fra 100 kg til 1000 kg.
Vores mobile højsikringshegn er et meget solidt, stærkt og ikke mindst sikkert hegn. Det er modulopbygget og har et væld af muligheder, hvad angår tilbehør.
PAS 68 og IWA-14 certificeret mobil køretøjshindring som er hurtig og enkel at samle. Stopper et 7,2 tons køretøj ved 48 km/t.
Reducer risikoen for indbrud og tyveri - se vores løsninger til sikring af byggepladsen.

Udlejning - lej dig sikker

Hvorfor leje?

Udlejning hos KIBO Sikring er til dig, der af den ene eller anden årsag har fået behov for en midlertidig sikringsløsning, men ikke ønsker at eje løsningen permanent. Det kan for eksempel være i forbindelse med terrorsikring eller hvis du er underlagt certificeringer såsom PASS 28000, PASS 55, ISPS Terrorsikring o. lign. og sikringen af din virksomhed dermed er forretningskritisk.

KIBO Sikring står for montering og installering af løsningerne, og når du ikke længere har brug for dem, kommer vi naturligvis og henter dem igen. Det manglede da bare. På den måde undgår du at bruge økonomiske eller pladsmæssige ressourcer på opbevaring i de perioder, hvor du ikke har et sikringsbehov.
 

Events

KIBO Sikring har igennem flere år arbejdet tæt sammen med de førende eksperter inden for event-sikring. I 2018 har vi eksempelvis bidraget til mobil sikring af WM i Ishockey ved Royal Arena, WM i Sejlsport i Aarhus, Roskilde Festival, samt en lang række mindre events. Når I skal afholde et event skal der udarbejdes beredskabsplaner, trafik planer og action cards. Der skal tænkes på crowd management, afholdes møder med de lokale myndigheder o.s.v. 

Det er omfattende og kan virke uoverskueligt. Lad derfor KIBO Sikring sammen med de førende eksperter hjælpe jer og guide jer gennem alle de elementer, der sørger for, at I får et sikkert event.
 

Du kan leje det hele

Den er god nok. Du kan leje alle vores sikringsløsninger - lige fra hegn, kameraovervågning, bomanlæg og pullerter til vores mobilsikringsløsning og mobilport. Udlejning af sikringsløsninger er populært blandt vores kunder, som blandt andet tæller entreprenører, sikkerhedstjenester og kommuner samt virksomheder i fødevareindustrien, medicinalindustrien og transportbranchen.

Vi rykker ud med kort varsel, hvis en sikringsløsning er blevet beskadiget, og sørger for at få genoprettet sikringen med samme høje sikringsniveau, som ved en permanent løsning, så driften af din virksomhed igen kan køre normalt. Dertil er mobilsikring populært i de tilfælde, hvor der er behov for fleksible afgrænsningsmuligheder. Det benytter de sig eksempelvis af på Aarhus Havn:

“Fordelen ved at have de her mobile porte, det er, at når vi kommer i tanke om, at vi skal have lukket et eller andet område af, så er det forholdsvis nemt. Der skal ikke trækkes lyslederkabler eller noget andet i større omfang. Vi skal ikke ned og grave i jorden osv. Det er forholdsvis nemt. Både at sætte porten op første gang og flytte den næste gang.” Havnekaptajn Søren Tikjøb.
 

Brug for akut assistance? Hos os kan du leje med kort varsel

Man kan ikke forudse alting. Derfor kan du leje en sikringsløsning hos KIBO Sikring og få den installeret med ganske kort varsel. Har du brug for sikring NU, tilbyder vi akutassistance. Her rykker vi ud og installerer din valgte sikringsløsning, så den er i drift inden for maksimalt 12 timer efter, at vi har fået dit opkald.

Behøver det ikke at gå helt så stærkt, tilbyder vi basis assistance, hvor din sikringsløsning vil være leveret og i drift inden for 3 arbejdsdage. Er det en større sikringsløsning, du har behov for, kan der dog forventes lidt ekstra leveringstid. Ring til os, så taler vi om det.

 
Mekanisk Sikring

Mekanisk Sikring

Læs om alt inden for hegn, porte, låger, bomme, pullerter, rækværker og rotationslåger

Elektronisk Overvågning

Elektronisk Overvågning

Læs om TV-overvågning (ITV), adgangskontrol (ADK) og indbrudsalarmer (AIA)

Service & Beredskab

Service & Beredskab

Læs om vores forskellige serviceaftaler, og vælg en aftale, der matcher lige netop dit behov

Mobilsikring

Mobilsikring

Læs om vores mobile sikringsløsninger

Stort udvalg inden for hegn, porte, låger, bomme, rækværker, pullerter og rotationslåger

Mekanisk Sikring

Simple og komplekse løsninger inden for ITV, ADK, AIA og elektronisk perimetersikring

Elektronisk Overvågning

Vores mobilsikringskoncept er skræddersyet til situationer, hvor der er behov for midlertidig afgrænsning.

Mobilsikring