KIBO Sikring hjælper med sårbarhedsvurdering og risikorådgivning, særligt i forbindelse med events og store arrangementer.
KIBO har leveret mobile bomanlæg, hegn og samlede sikringløsninger til en lang række events, bla. VM i sejlsport, Roskilde festival og VM i ishockey
Under den store udvidelse af Københavns Lufthavn leverede KIBO en mobilport for at skabe sikkerhed samt adgangskontrol til den travle byggeplads.
Barrieren udvikles, præcis som du ønsker, hvad angår tryk, logo og form. Det kan være en rigtig billig løsning, da den er ideel til sponsor-samarbejde.
Smart barriere-system, som er nemt at transportere. På lokationen fyldes barrieren med vand og går fra at veje 100 kg til at veje 1000 kg på bare 30 min.
Temporary vehicle security barriers specifically designed to provide protection for people, buildings and infrastructure from vehicle as a weapon attacks.
KIBO har leveret bomanlæg, som skal sikre ind- og udgang for håndværkerne og leverandørerne i forbindelse med udvidelsen af Rockwool i Hedehusene.
Da DSB's gamle bygninger ved Otto Busses Vej på Vesterbro i København skulle rives ned, leverede KIBO mobilhegn og mobilport til byggepladsen.
Med Portable Barrier er det hurtigt at sætte en barriere op og nemt at flytte den igen. Opsætningen kan gøres på bare 15 minutter.
Brug vores mobile road blocker, når du har brug for en midlertidig blokade for at stoppe og kontrollerer den kørende trafik langs en vej.
Ved hjælp af Obstruct pullerter i begge ender af vejen sørgede KIBO Sikring for sikkerheden i forbindelse med Havefesten i Kronprinsensgade.
Vores mobile højsikringshegn er et meget solidt, stærkt og ikke mindst sikkert hegn. Stor fleksibilitet giver mulighed for tilpasning til jeres behov.

Udlejning - lej dig sikker

Hvorfor leje?

Udlejning hos KIBO Sikring er til dig, der af den ene eller anden årsag har fået behov for en midlertidig sikringsløsning, men ikke ønsker at eje løsningen permanent. Det kan for eksempel være i forbindelse med terrorsikring eller hvis du er underlagt certificeringer såsom PASS 28000, PASS 55, ISPS Terrorsikring o. lign. og sikringen af din virksomhed dermed er forretningskritisk.

KIBO Sikring står for montering og installering af løsningerne, og når du ikke længere har brug for dem, kommer vi naturligvis og henter dem igen. Det manglede da bare. På den måde undgår du at bruge økonomiske eller pladsmæssige ressourcer på opbevaring i de perioder, hvor du ikke har et sikringsbehov.
 

Events

KIBO Sikring har igennem flere år arbejdet tæt sammen med de førende eksperter inden for event-sikring. I 2018 har vi eksempelvis bidraget til mobil sikring af WM i Ishockey ved Royal Arena, WM i Sejlsport i Aarhus, Roskilde Festival, samt en lang række mindre events. Når I skal afholde et event skal der udarbejdes beredskabsplaner, trafik planer og action cards. Der skal tænkes på crowd management, afholdes møder med de lokale myndigheder o.s.v. 

Det er omfattende og kan virke uoverskueligt. Lad derfor KIBO Sikring sammen med de førende eksperter hjælpe jer og guide jer gennem alle de elementer, der sørger for, at I får et sikkert event.
 

Du kan leje det hele

Den er god nok. Du kan leje alle vores sikringsløsninger - lige fra hegn, kameraovervågning, bomanlæg og pullerter til vores mobilsikringsløsning og mobilport. Udlejning af sikringsløsninger er populært blandt vores kunder, som blandt andet tæller entreprenører, sikkerhedstjenester og kommuner samt virksomheder i fødevareindustrien, medicinalindustrien og transportbranchen.

Vi rykker ud med kort varsel, hvis en sikringsløsning er blevet beskadiget, og sørger for at få genoprettet sikringen med samme høje sikringsniveau, som ved en permanent løsning, så driften af din virksomhed igen kan køre normalt. Dertil er mobilsikring populært i de tilfælde, hvor der er behov for fleksible afgrænsningsmuligheder. Det benytter de sig eksempelvis af på Aarhus Havn:

“Fordelen ved at have de her mobile porte, det er, at når vi kommer i tanke om, at vi skal have lukket et eller andet område af, så er det forholdsvis nemt. Der skal ikke trækkes lyslederkabler eller noget andet i større omfang. Vi skal ikke ned og grave i jorden osv. Det er forholdsvis nemt. Både at sætte porten op første gang og flytte den næste gang.” Havnekaptajn Søren Tikjøb.
 

Brug for akut assistance? Hos os kan du leje med kort varsel

Man kan ikke forudse alting. Derfor kan du leje en sikringsløsning hos KIBO Sikring og få den installeret med ganske kort varsel. Har du brug for sikring NU, tilbyder vi akutassistance. Her rykker vi ud og installerer din valgte sikringsløsning, så den er i drift inden for maksimalt 12 timer efter, at vi har fået dit opkald.

Behøver det ikke at gå helt så stærkt, tilbyder vi basis assistance, hvor din sikringsløsning vil være leveret og i drift inden for 3 arbejdsdage. Er det en større sikringsløsning, du har behov for, kan der dog forventes lidt ekstra leveringstid. Ring til os, så taler vi om det.

 
 
Mekanisk Sikring

Mekanisk Sikring

Læs om alt inden for hegn, porte, låger, bomme, pullerter, rækværker og rotationslåger

Elektronisk Overvågning

Elektronisk Overvågning

Læs om TV-overvågning (ITV), adgangskontrol (ADK) og indbrudsalarmer (AIA)

Service & Beredskab

Service & Beredskab

Læs om vores forskellige serviceaftaler, og vælg en aftale, der matcher lige netop dit behov

Mobilsikring

Mobilsikring

Læs om vores mobile sikringsløsninger

Stort udvalg inden for hegn, porte, låger, bomme, rækværker, pullerter og rotationslåger

Mekanisk Sikring

Simple og komplekse løsninger inden for ITV, ADK, AIA og elektronisk perimetersikring

Elektronisk Overvågning

Vores mobilsikringskoncept er skræddersyet til situationer, hvor der er behov for midlertidig afgrænsning.

Mobilsikring