Sikring af politistation på Færøerne


Politistationen efter projektaflevering.På Færøerne fejler arbejdsrammerne ingenting med sne, sol og en flot udsigt.

Færøernes Politi er ved at bygge ny politistation i Torshavn. Nu skal der tilføjes en ekstra etage, nye installationer og etablering af parkeringsdæk over det eksisterende p-hus. Derfor er vi blevet sat på opgaven med Ommen A/S som hovedentreprenør.

Fra KIBO Sikring er projektleder Henrik Mikkelsen og montørerne Carsten Uth og Bo Risbjerg Nytoft i gang med opsætningen af mekanisk sikring af politistationen. Derefter kan installation af elektroniske overvågningsløsninger påbegyndes, hvor diverse alarmer og overvågning skal sættes op.
Det står Thomas Rasmussen, Dennis Bøg og Michael Frøjk for.

Vores montører og installatører skal løbende til Færøerne og arbejde på projektet de næste måneder.

Carsten Uth og Bo Risbjerg Nytoft pakker materialer ud oppe på P-dækket. De sortes og bæres efterfølgende ud, hvor de skal bruges.
 

Sikring af offentlig instans med krav til høj sikkerhed - både inde og ude

Projektet inkluderer blandt andet inddækning af parkeringshus i to plan med stålgitterhegn SGH 30 inkl. nødport og nødlåge, ganglåge med el-lås og automatisk hurtigfoldeport HFP 10. Derudover skal der sættes en skillevæg op i stålgitterhegn SGH 36 med ganglåge for adgangskontrol (ADK) i serverrummet i kælderen.

Udover opsætning af hegn og port installerer vi overvågningsløsninger såsom alarmer (AIA), adgangskontrol (ADK), videoovervågning (TVO), inden- og udendørs samtaleanlæg og overfaldsalarmer på politistationen.

Carsten Uth og Bo Risbjerg Nytoft har linet de første stolper til et SGH 30 H200 stålgitterhegn op. De mærker op for montage af limankre i betonkronekanten.

Der monteres stolper på p-huset for efterfølgende inddækning med stålgitterhegn SGH 30.

Der etableres stålgitterhegn SGH 30 i højden 200 cm uden for stationen.

Den fremtidige indretning af stationens ca. 3.175 m2 (2.200 m2 er kontorareal) skal understøtte en moderne politistation. Der skal være plads til alle tilhørende funktioner til beredskab, detention, afhøring, administration, mødefaciliteter, kantine og servicecenter for borgere. 

Der er høje krav til et godt indeklima og et lavt energiforbrug, og politistationen skal blandt andet fremtidigt forsynes med fjernvarme.

Bygningen kommer til at fremstå i en enkel form med træbeklædning og tagpap, så den moderne bygning matcher traditionel færøsk byggeskik.


Michael Frøjk og Dennis Bøg installerer elektronisk overvågning.

Aflevering
Projektet blev afleveret i slutningen af maj til en meget tilfreds kunde. Nu er der bare finjusteringer og småopgaver tilbage.

Det har været en utrolig spændende sag at være en del af. Vi er glade for at have fået den oplevelse og de erfaringer med derfra.

Vi kommer især til at savne udsigten og det bjergtagende landskab, som Færøerne er indehaver af.Ønskes yderligere information om projektet kontakt Projektleder Henrik Mikkelsen på hm@kibo.dk.

Mekanisk Sikring

Mekanisk Sikring

Læs om alt inden for hegn, porte, låger, bomme, pullerter, rækværker og rotationslåger

Elektronisk Overvågning

Elektronisk Overvågning

Læs om TV-overvågning (ITV), adgangskontrol (ADK) og indbrudsalarmer (AIA)

Service & Beredskab

Service & Beredskab

Læs om vores forskellige serviceaftaler, og vælg en aftale, der matcher lige netop dit behov

Mobilsikring

Mobilsikring

Læs om vores mobile sikringsløsninger

Stort udvalg inden for hegn, porte, låger, bomme, rækværker, pullerter og rotationslåger

Mekanisk Sikring

Simple og komplekse løsninger inden for ITV, ADK, AIA og elektronisk perimetersikring

Elektronisk Overvågning

Vores mobilsikringskoncept er skræddersyet til situationer, hvor der er behov for midlertidig afgrænsning.

Mobilsikring