Nyheder fra KIBO Sikring

KIBO Sikring A/S og Mobile Gate Security udvider ejerkredsen efter rekordår

KIBO Sikring A/S og Mobile Gate Security udvider ejerkredsen efter rekordår

06. feb 2018

For at styrke den videre udvikling af KIBO Sikring A/S og MobileGate Security A/S (MGS) har de to ejere og direktører i Kibo Sikring valgt at sælge 40% af selskaberne til Executive Capital. Målet er at forstærke den påbegyndte internationalisering og ruste selskaberne til yderligere vækst i et voksende marked.

”Både KIBO Sikring A/S og nystartede MGS har haft nogle rigtigt spændende år og er klar til at komme videre ud i verden. De nye ejere skal være med til at styrke selskabet til øget ekspansion og internationalisering”, udtaler administrerende direktør og medejer Lars Kramer.

”Selv om KIBO har haft et rigtig godt 2017, hviler vi ikke på laurbærene. Vi oplevede en stor vækst i både KIBO Sikring A/S og MGS og nåede således en omsætning i 2017 på kr. 150m hvilket var en stigning på godt 25% i fh.t. året før”. Overskuddet viser ligeledes en tilfredsstillende udvikling. ”Vi er ikke helt færdige med årsrapporten for 2017”, siger økonomidirektør og medejer Morten Olesen, ”Men vi forventer en resultatfremgang på ca. 50% i fh.t. 2016 hvor overskuddet var på kr. 5,5m. 

”Vi ønsker, at styrke vore selskaber til yderligere vækst ved at dele ejerskabet med nogle erfarne erhvervsfolk fra Executive Capital, som har betydelig erfaring med udvikling og internationalisering af virksomheder som vores.  Torben Bjerre-Madsen og Knud Foldschack, der begge er partnere i Executive Capital, indtræder i selskabernes bestyrelse, med Torben som formand“ fortæller Lars Kramer.

”Vi har nogle sikringsløsninger og produkter, som vi oplever stor efterspørgsel efter og interesse for. Efterspørgslen efter sikringsløsninger er stærkt stigende og KIBO Sikring A/S og MGS arbejder med 360 graders sikring og leverer integrerede sikringsløsninger, der både omfatter mekanisk og elektronisk sikring: Fra hegn, porte og pullerter – til videoovervågning, adgangskontrol og indbrudsalarmer, ” udtaler Lars Kramer. 

Hos investeringspartnerskabet Executive Capital er der ligeledes store forventninger til det fremtidige samarbejde. 

”Vi ser KIBO og MGS, som to spændende virksomheder i et marked, der vokser. Samtidigt har KIBO gennem de senere år udviklet nogle interessante servicekoncepter” udtaler Torben Bjerre-Madsen.  ”Da jeg var CFO i Crisplant Industries, lærte jeg Lars og Morten, at kende som to dygtige og engagerede personer. Og Knud Foldschack og jeg er imponeret over den positive udvikling, de har skabt i Kibo gennem de senere år”, slutter Torben Bjerre-Madsen.


Tilbage

Mekanisk Sikring

Mekanisk Sikring

Læs om alt inden for hegn, porte, låger, bomme, pullerter, rækværker og rotationslåger

Elektronisk Overvågning

Elektronisk Overvågning

Læs om TV-overvågning (ITV), adgangskontrol (ADK) og indbrudsalarmer (AIA)

Service & Beredskab

Service & Beredskab

Læs om vores forskellige serviceaftaler, og vælg en aftale, der matcher lige netop dit behov

Mobilsikring

Mobilsikring

Læs om vores mobile sikringsløsninger

Stort udvalg inden for hegn, porte, låger, bomme, rækværker, pullerter og rotationslåger

Mekanisk Sikring

Simple og komplekse løsninger inden for ITV, ADK, AIA og elektronisk perimetersikring

Elektronisk Overvågning

Vores mobilsikringskoncept er skræddersyet til situationer, hvor der er behov for midlertidig afgrænsning.

Mobilsikring