Eventsikring – alt du skal bruge til et sikkert event


Kan du spotte kameraet øverst i midten? Sikkerheden bliver bevaret, når musikken spiller.

Vi gør det muligt at samle tusindvis af mennesker til events uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Sikring af dit event – før, under og efter afvikling

Sammen med vores samarbejdspartnere leverer vi den samlede sikringsløsning til dit event. Så skal du kun fokusere på dét, du er god til.

En tom mark eller plads bliver på ingen tid forvandlet til et sikret, afgrænset område, hvor det er trygt at bevæge sig rundt og opholde sig.
 

Vi tager din sikkerhed alvorligt – så du kan tage den for givet

Vi bliver ikke kede af det, hvis du ikke tænker på os. Faktisk tværtimod. For en sikringsløsning er først rigtig god, når den ikke er til gene, stjæler opmærksomheden eller skaber en utryg stemning.

Du skal kunne tage for givet at dine værdier er sikret mod tyveri. Du skal kunne regne med, at du kan færdes sikkert til events og større arrangementer. Og du skal trygt kunne bevæge dig rundt i byen og tage på festival med vennerne. Det sørger vi for.

KIBO Sikring står for den midlertidige overvågning og mekaniske sikring såsom mobil port, hegn og bomanlæg. Derudover har vi allieret os med de bedste spillere inden for eventsikring, nemlig RF ExperienceGodik  og STRATUM.

RF Experience samler den viden og erfaring, de har fra Roskilde Festival og sætter den i spil i andre sammenhænge.

Uanset om det gælder musik, kunst og kultur, el og sanitet, bæredygtighed, ledelse af frivillige eller rådgivning om og håndtering af sikkerhed, er de klar til at omsætte den ekspertise, som arbejdet med Roskilde Festival giver dem.


Foto: Anders Graver

Godik har specialiseret sig i at levere materiel og koncepter til event og festival – store som små arrangementer. Deres mange år i branchen og brede udvalg af materiel, give den bedste ekspertise på markedet samt muligheden for at samle mange af dine løsninger ét sted. 

Godik kan hjælpe dig med det nyeste udstyr inden for alt fra toiletter til beboelsesvogne, salgsboder, armbånd, betalingssystemer, minibusser og meget mere.

Partnergruppen bag Stratum er bredt kompetencemæssigt funderet, når det kommer til eventsikkerhed.

Kredsen består af personer med militær baggrund og indsigt i nattelivet samt udvikling af sikre og trygge rammer for glade gæster.

Stratum er eksperter i sikkerhedsplaner, risikovurdering, myndighedsmøder og skabelse af midlertidige og permanente byrum. 

Sidst med ikke mindst har Stratum en stor kapacitet inden for planlægning, trafikhåndtering samt afvikling af store sportsarrangementer.

Skal vi gøre dit event helt sikkert?
Vi er lige så spændte som strengene på en guitar til at komme til at planlægge og afvikle events igen. Så tøv ikke med at kontakte os – det vil dig og dine gæster ikke fortryde.