Ishøj Havn satte en effektiv stopper for tyveri og ulovlige ophold på havneområdet

Ishøj Havn er en moderne levende havn og råder over sejlmager, forretninger, kiosk, restauranter, værksted, bådsalg /-køb, og andre former for maritime erhvervsdrivende. Havnen har 600 pladser ved broerne og på land. Desværre havde Ishøj Havn igennem længere tid været plaget af tyveri af bl.a. både på trailere samt ophold af personer i biler med ikke-havnerelaterede hensigter...

I starten af 2019 besluttede Ishøj Havn derfor at få installeret et automatiske pullertsystem med videoovervågning fra KIBO Sikring A/S. Pullerterne ”lukker” havnen alle dage mellem kl. 22.30 og 05.45. Dette har sat en effektivt stopper for tyveri af både og trailere samt begrænset ophold af personer i biler med ikke havnerelaterede hensigter.

Når f.eks. gæster på havnens spisesteder skal forlade havnen i tidsrummet hvor pullert er oppe, kan spisestedet printe en midlertidig kode som gæsten anvende på pullertsystemets kodetastatur for at adgang åbnes. Den midlertidige kode er gældende 20 minutter, hvorefter den automatisk annulleres i systemet. Hvis der opstår behov for brandvæsen/ beredskab, har disse en permanent ”Beredskabskode” så de kan komme ind på området.

Vi er rigtigt glade for, at vi tog denne beslutning om installation af pullertsystemet fra KIBO Sikring. Samtidig har vi gode og brugbare billeder og optagelse af biler og personer ved indgangen til havneområdet., Kennthomas Kristensen, Havnefoged.

Pullertsystemet kan åbnes via en App på mobiltelefonen eller ved telefonopkald. Alle brugere med en registreret og aktiv kontrakt med havnen, kan oprettes med en adgang via en mobiltelefon. Adgangen på mobiltelefoner, registreres på mobilnummeret og kan kun benyttes af ejerens mobilnummer. Bruger uden mobiltelefon, kan få indlagt adgang på sit Tally kort. 

Du kan læse mere om Ishøj Havn på www.ishoj-havn.dk.

Den enkle løsning med automatiske pullerter, som “lukker” for havnen fra sen aften til tidlig morgen, har sat en effektiv stopper for tyveri og ulovlige ophold på Ishøj Havn.

Mekanisk Sikring

Mekanisk Sikring

Læs om alt inden for hegn, porte, låger, bomme, pullerter, rækværker og rotationslåger

Elektronisk Overvågning

Elektronisk Overvågning

Læs om TV-overvågning (ITV), adgangskontrol (ADK) og indbrudsalarmer (AIA)

Service & Beredskab

Service & Beredskab

Læs om vores forskellige serviceaftaler, og vælg en aftale, der matcher lige netop dit behov

Mobilsikring

Mobilsikring

Læs om vores mobile sikringsløsninger

Stort udvalg inden for hegn, porte, låger, bomme, rækværker, pullerter og rotationslåger

Mekanisk Sikring

Simple og komplekse løsninger inden for ITV, ADK, AIA og elektronisk perimetersikring

Elektronisk Overvågning

Vores mobilsikringskoncept er skræddersyet til situationer, hvor der er behov for midlertidig afgrænsning.

Mobilsikring