Slagelse Kommune samler trådene med inspektionsaftale

For at skabe tryggere rammer i institutionerne, har Slagelse Kommune samlet vedligeholdelse af hegn, låger og porte ved KIBO Sikring. Inspektionsaftalen giver kommunen et bedre overblik, en bedre økonomi samt en større sikkerhed for borgere i alle aldre.

Inspektionsaftalen dækker hele kommunen

I Slagelse Kommune inkluderer inspektionsaftalen alle kommunens daginstitutioner, børnehaver, SFO’er, klubber, botilbud samt en håndfuld skoler. Slagelse Kommune har nu benyttet sig af inspektionsaftalen i fire år, og kommunen er ovenud tilfreds med aftalen;

Med serviceaftalen er vi garanteret, at KIBO gennemgår alle hegn, låger og porte én gang årligt. Vi er positivt overraskede over, hvor meget dette har reduceret omkostningerne til vedligehold ”, udtaler Slagelse Kommunes vedligeholdelsesafdeling.

Adspurgt om, hvorfor Slagelse Kommune har valgt netop KIBO Sikring til inspektion af deres hegn, låger og porte, kommer svaret prompte: ”Fordi KIBO kunne tilbyde det, vi har brug for”.

I tilfælde af akutte opgaver lægger Slagelse Kommune desuden vægt på at KIBO tilbyder døgnservice, og derfor altid er nemme at komme i kontakt med. Går en port eller låge i stykker, er den derfor hurtigt funktionsdygtig igen. 

Årlig inspektion sikrer, at alle institutioner opfylder Sikkerhedsstyrelsens DS/EN 1176

Standarden DS/EN 1176 foreskriver drifts- og visuelle inspektioner med en årlig hovedinspektion som udføres af en kvalificeret person i nøje overensstemmelse med fabrikantens anvisninger. Desuden anbefales driftsinspektion samt en rutinemæssig visuel inspektion hver tredje måned.

Regelmæssigt eftersyn og vedligeholdelse af hegn, låger og porte er en vigtig faktor for sikkerheden. Det er derfor essentielt, at tilsyn samt udbedring af fejl og mangler løbende gennemføres.

KIBO skaber trygge rammer om liv og værdier

Med en inspektionsaftale er du garanteret, at hegn, låger og porte bliver visuelt gennemgået for blandt andet fejl og mangler og at Sikkerhedsstyrelsens DS/EN 1176 overholdes.

Du kan læse mere om vores inspektionsaftaler specielt henvendt til institutioner og skoler her. Har du spørgsmål til vores inspektionsaftaler, er du velkommen til at ringe til os på 70 10 70 77 eller skrive til kibo­@kibo.dk.

Mekanisk Sikring

Mekanisk Sikring

Læs om alt inden for hegn, porte, låger, bomme, pullerter, rækværker og rotationslåger

Elektronisk Overvågning

Elektronisk Overvågning

Læs om TV-overvågning (ITV), adgangskontrol (ADK) og indbrudsalarmer (AIA)

Service & Beredskab

Service & Beredskab

Læs om vores forskellige serviceaftaler, og vælg en aftale, der matcher lige netop dit behov

Mobilsikring

Mobilsikring

Læs om vores mobile sikringsløsninger

Stort udvalg inden for hegn, porte, låger, bomme, rækværker, pullerter og rotationslåger

Mekanisk Sikring

Simple og komplekse løsninger inden for ITV, ADK, AIA og elektronisk perimetersikring

Elektronisk Overvågning

Vores mobilsikringskoncept er skræddersyet til situationer, hvor der er behov for midlertidig afgrænsning.

Mobilsikring