Nyheder fra KIBO Sikring

International konference: Safe Spaces

International konference: Safe Spaces

24. jun 2019

SAFE SPACES - Tryggere rammer i offentlige rum i Danmark og udland

Dato: D. 3. september 2019, kl. 10:00 - 16:00

Sted: Spillestedet Gimle, Helligkorsvej 2, 4000 Roskilde

RF Experience og vores internationale søsterselskab Mobile Gate Security inviterer til en international konference, som vil sætte fokus på, hvordan du skaber tryggere rammer i offentlige rum.

Det er blevet en mere kompliceret opgave at være arrangør af begivenheder i det offentlige rum. På samme tid er det blevet mere kompliceret for myndighederne at godkende arrangementer. Der er brug for mere – og anderledes – forberedelse og en helt ny måde at tænke begivenheder på.

Vi har allieret os med tre af Europas mest erfarne specialister inden for området. De vil dele ud af deres enorme erfaring med netop det at skabe sikre rammer for begivenheder i det åbne rum. Der vil både være mulighed for at lytte og udveksle viden og erfaring blandt deltagerne.

PROGRAM FOR DAGEN

- Foredrag ved følgende:

Andrew Smith (UK)

  • Andrew Smith er antiterrorsikkerhedsrådgiver hos NaCTSO og arbejder i politiets antiterrorenhed. Efter 30 års polititjeneste fik han titlen som antiterrorsikkerhedsrådgiver. Under polititjenesten blev han tildelt en tapperhedsmedalje fra den engelske dronning, og han har desuden modtaget politiets tapperhedspris. Andrew Smith var den ledende antiterrorsikkerhedsrådgiver for alle begivenheder tilknyttet OL 2012 i hele West Midlands-regionen. Han arbejder på daglig basis med projekter, der har at gøre med tæt befolkede områder, politiske partikonferencer m.m. i Birmingham. Andrew Smith er i øjeblikket dybt involveret i opbygningen af multisportsarrangementet Commonwealth Games 2022.

Pete Dalton (UK)

  • Pete Dalton er politiinspektør med 26 års tjeneste, hvoraf de fleste er brugt på specialiserede operationer. I sin nuværende rolle er han en specialiseret i skydevåben, involveret i ledelse, kommandostyrke og igangsættelse af operationer med skydevåben. Han har ledt og støttet begivenheder af national og international betydning, herunder det royale bryllup i 2018, det nylige besøg af USA's præsident Donald Trump, statslige og ceremonielle begivenheder, internationale beskyttede besøg, større kriminalitet og højprofilerede sportsbegivenheder. Pete Dalton designer og udfører kommandotræning og bidrager til kurser i nationale specialist- og generelle ledelseskurser i hele Storbritannien. Han er akkrediteret sikkerhedskoordinator, der yder rådgivning og udvikler sikkerhedsplaner for at minimere, begrænse og håndtere trusler mod vigtige begivenheder. Han har for nylig ledt et projekt, som skulle gennemgå og implementere begræsningen af fjendtlige køretøjer i Windsor, hvor han udviklede nye taktikker på dette område.

Professor Chris Kemp (UK)

  • Professor Kemp er tidligere musikpromotor, venue manager og universitetsvicekansler. Han er direktør og ejer af Mind over Matter Consultancy, kendt for sin ekspertise i eventsikkerhed. Professor Kemp er kendt over hele verden for sit arbejde med sikkerhed på tætbefolkede områder og for sit uophørlige arbejde med at gøre begivenheder sikrere. Hans artikler er bredt offentliggjort i store musikpublikationer, sikkerhedsjournaler og dagblade over hele Europa, og han er på forkant med arbejdet med udvikling af et tryggere koncertmiljø. Som inspiration (sammen med Henrik Bondo Nielsen) bag Youropes eventsikkerhedsgruppe YES inviteres Chris Kemp til at tale ved mange lejligheder over hele kloden om crowd safety, alt fra publikumsadfærd til dynamikker.  Han har også henvendt sig til det olympiske sikkerhedsarbejde om fordelene ved uddannelse ifm. OL i London i 2012. Chris Kemp blev ansat som crowd safety-ekspert til samme formål. Han har udgivet 12 bøger, som spænder fra punk og hardcore over crowd management til uddannelse.

- Paneldiskussion

  • Efter foredragene inviterer alle foredragsholdere til en fælles paneldiskussion.

- Fremvisning af mobile sikringsløsninger

- Netværksmiddag (tilvalg)

 

TILMELDING:

Pris for tilmelding til konferencen: 1095 DKK. 

Pris for tilmelding til konferencen m. efterfølgende netværksmiddag: 1495 DKK. 

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG KONFERENCEN

For yderligere oplysninger, send venligst en mail til info@mobilegatesecurity.com

HUSK: Mærk emnefeltet "Safe Spaces"


Tilbage

Mekanisk Sikring

Mekanisk Sikring

Læs om alt inden for hegn, porte, låger, bomme, pullerter, rækværker og rotationslåger

Elektronisk Overvågning

Elektronisk Overvågning

Læs om TV-overvågning (ITV), adgangskontrol (ADK) og indbrudsalarmer (AIA)

Service & Beredskab

Service & Beredskab

Læs om vores forskellige serviceaftaler, og vælg en aftale, der matcher lige netop dit behov

Mobilsikring

Mobilsikring

Læs om vores mobile sikringsløsninger

Stort udvalg inden for hegn, porte, låger, bomme, rækværker, pullerter og rotationslåger

Mekanisk Sikring

Simple og komplekse løsninger inden for ITV, ADK, AIA og elektronisk perimetersikring

Elektronisk Overvågning

Vores mobilsikringskoncept er skræddersyet til situationer, hvor der er behov for midlertidig afgrænsning.

Mobilsikring