KIBO Multi Barrier - mobil sikringsløsning med mange muligheder

Som et alternativ til kedelige betonklodser, har vi udviklet en ny mobil sikringsløsning, som kan laves i præcis den form og i det udtryk, du ønsker!

Multi Barrier er lavet af stenuld beklædt med skum og gummi, hvilket gør den både let, miljøvenlig og billig at transportere.

Vi har designet Multi Barrier du fra den overbevisning, at sikringsløsninger bør være både billigere og nemmere at transportere. Vi ville dog heller ikke ”bare” lave endnu en sikringsløsning. I stedet ønskede vi at skabe en løsning, som kan bruges ved ALLE slags events – og helst uden at gæster overhovedet opdager, at det er en sikringsløsning. Vi kom således på idéen til Multi Barrier; En mobil sikringsløsning som er miljøvenlig, let at transportere og fuldstændig formbar!

Hvordan virker Multi Barrier?

Så snart barrieren er placeret, fyldes den med vand. Barrieren går dermed fra små 100 kg til hele 1000 kg, hvilket gør den yderst effektiv og stabil i brug.

Påfyldningstiden og tømningstiden er ca. 30 minutter, afhængig af størrelsen på barrieren, antal påfyldningshuller og vandtryk. Vandet kan naturligvis genbruges efterfølgende.

Sikringsløsninger kan også være sjove! Til IBIT-messen i Hamborg i november 2018 fik vi derfor formet Multi Barrier som en snemand. Snemanden fik tilnavnet ”Safe Snow”, og den var et hit ved messen!

 

Hvis du ønsker en mobil sikringsløsning i et enkelt look, er den dåse-formede Multi Barrier et oplagt valg. Du kan desuden pryde barrieren med et sponsor-logo. Læs mere om dette under Commercial Barrier.

Mekanisk Sikring

Mekanisk Sikring

Læs om alt inden for hegn, porte, låger, bomme, pullerter, rækværker og rotationslåger

Elektronisk Overvågning

Elektronisk Overvågning

Læs om TV-overvågning (ITV), adgangskontrol (ADK) og indbrudsalarmer (AIA)

Service & Beredskab

Service & Beredskab

Læs om vores forskellige serviceaftaler, og vælg en aftale, der matcher lige netop dit behov

Mobilsikring

Mobilsikring

Læs om vores mobile sikringsløsninger

Stort udvalg inden for hegn, porte, låger, bomme, rækværker, pullerter og rotationslåger

Mekanisk Sikring

Simple og komplekse løsninger inden for ITV, ADK, AIA og elektronisk perimetersikring

Elektronisk Overvågning

Vores mobilsikringskoncept er skræddersyet til situationer, hvor der er behov for midlertidig afgrænsning.

Mobilsikring